Komplett ajánlat

“Komplett” ajánlat

Rendezvényszervezők és egyéb

hirdetők számára

Kedves Rendezvényszervező!

Kedves Hirdető!

Amennyiben bármely rendezvényéhez árusokra, kiállítókra van szüksége, vagy szeretné, ha ennek a szervezési tehernek a nagy részét valaki levenné az Ön válláról, esetleg szeretné termékét, szolgáltatását ebben a körben népszerűsíteni, úgy ajánljuk szíves figyelmébe az alábbi

„Komplett ajánlatunkat”.

Ehhez tudnia kell, hogy a siker érdekében rendelkezésünkre áll, a vásár szakmában élen járó honlap, valamint az azt támogató Facebook oldal, melyeket naponta, átlagosan 400-600 olyan szakmabeli vállalkozás látogat, akik a rendezvényeket keresik. Ezen felül, a szervezésben jelentős segítséget ad hírlevél rendszerünk, mellyel hetente, ugyan ennek a körnek, átlagosan, kb. 20-40 ezer levelet küldünk meg.

Webes felületünkön való megjelenések

VÁSÁROKFESZTIVÁLOK.HU

Főoldalon a lap tetején, található rendezvények között (Lásd a „Facebook” felirat alatt) elhelyezzük a Partner rendezvényeit, melyek nevére kattintva a Partner külön oldalára jut a látogató.

Külön oldalt hozunk létre a Partner rendezvényeinek. (Ide tud utazni a látogató a főoldal linkjére kattintva.) Erre az oldalra kerül fel a Partner összes rendezvénye. Az oldal alján megtalálhatók a Partner megadott elérhetőségei.

A havi rendezvények táblázatában (Lásd: Menü / hónapok) a Partner rendezvényeit színes háttérrel, nagyobb és megvastagított betűkkel jelentetjük meg. Ugyan itt a Partner külön oldalának linkjét is behelyezzük a táblázatba.

Facebook felületünkön való megjelenések

Hetente, legalább 3 alkalommal megosztjuk

a Partner rendezvényeire való felhívást,

vagy termékének, szolgáltatásának reklámját.

https://www.facebook.com/vasarokfesztivalok/

Körlevélen (Hírlevél) való megjelenés

Hetente, legalább egy alkalommal, teljes adatbázisunknak megküldjük a Partner azon linkjét, mellyel a webes oldalunkon található, a Partner külön oldalára jut az érdeklődő.

(Ez havonta, kb. 80 – 100 ezer (!) levelet jelent a célközönségnek, azaz a vásározó-fesztiválozó vállalkozásoknak, szervezőknek!)

Részletek – fontosak

Ennek díja, legalább 3 hónap igénybevétele esetén, havi 20. 000.- (Húszezer) forint. (Az összeg, ÁFA-mentes bruttó összeg.)

Az összeget előre, a megadott számlára kell utalni, vagy befizetnie a Partnernek. A befizetés beérkezéséről e-mailen először visszaigazolást, majd számlát küldünk a Partnernek, amit aztán postázunk is. A díj beérkezésétől számított 3 napon munkanapon belül elkészül a Partner reklámfelülete, külön oldala. A Partner írásos jóváhagyásától kezdve, annyi hónapig fut a reklám, amennyi hónapra a támogatási díj beérkezett. A hónapok, naptól-napig tartanak. (Pl. 25-től, 25-ig) A hirdetés aktiválásáról e-mailt küldünk a Partnernek.

Jelezze, ha úgy érzi, hogy tudunk segíteni Önnek!

______________________________________________________________

www.vasarokfesztivalok.hu

www.vasarokfesztivalok.eoldal.hu

vasarokfesztivalok@gmail.com

Facebook

30 / 308 – 5512

“Nézze meg az ember!”

Az oldal szerzői jogi védelem alatt áll!

A weblap tartalmának, akár csak részbeni másolásához, továbbadásához a

tulajdonos előzetes és írásos engedélyére van szükség!

error: Nem másolható tartalom!